Yeni Zelanda Vizesi

  • **T.C.  vatandaşları vize almak zorundadır;

     

    **Lacivert (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR


    **Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR


    **Gri (HİZMET) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR


    **Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 

    ** Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
     
    **Yeni Zelanda Büyükelçiliği pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir.
     
    **Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.
     
    ** Büyükelçilik başvuruda bulunduğunuz evrakların ORJİNAL olmasını  istemektedir.
     
    ** Yeni Zelanda Büyükelçiliği randevu sistemi ile çalışmaktadır ve minimum 7 gün önceden randevunuzu almanız gerekmektedir.
Ön Bilgi Al

Ön Bilgi Al


Teşekkür ederiz,
Ön Bilgi Alma talebiniz gönderildi.
En kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılacaktır.
BİZ SİZİ ARAYALIM

EGTUR Seyahat Acentesi © 2018 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret sistemi ile hazırlanmıştır

gtag('config', 'UA-85360990-1');