home travel turkey Anasayfa kurumsal icon Kurumsal|hakkımızda icon Hakkımızda|iletişim icon İletişim|müşteri hizmetleri icon Müşteri Hizmetleri|banka hesaplarımız icon Banka Hesaplarımız
detaylı arama Otel Ara
detaylı arama ayrac Vize Ara veya Ülke Ara
detaylı arama ayrac Yurtiçi veya Yurdışı Turları Arayın
sfsdg
Biz Sizi Arayalım
facebook twitter friendfeed googlebuzz
Tayvan Vizesi
Uçak Bileti Online Vize Başvurusu Yap
form kapat
Kişisel Bilgileriniz
Adınız Soyadınız :
Cinsiyet :
Yaş :
Telefon :
Cep Telefonu :
Faks :
Email Adresiniz :
Adresiniz :
Rezervasyon Bilgileri
Giriş Tarihi : Çıkış Tarihi :
Yetişkin Sayısı :
Çocuk Sayısı :
Eklemek İstedikleriniz
Açıklama :
Güvenlik Kodu : 1 + 6 Toplamı Kaçtır =
Genel Bilgi

ACENTEMİZ SİZİN ADINIZA BAŞVURMA YETKİSİNE SAHİPTİR

-Ticari vizelerde Davetiye zorunludur.

YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlardan vize istenmektedir.

– Vize başvuru formları Çince veTürkçe olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak okunaklı, büyük harflerle doldurulmalı ve pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

– Tayvan Büyükelçiliği tüm vize başvurularını pazartesi—Salı—Çarşamba ve Perşembe ve Cuma günleri 09.00—10.00 saatleri arasında kabul etmekte ve başvurular 2-3 iş gününde sonuçlanmaktadır. Expres vize uygulamasu yoktur.

-Vize başvurularınızı  Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve bayram – yılbaşı-ülke özel gün ve kutlamaları- sömestr  – paskalya –yurtdışı eğitim  gibi yoğun başvuruların olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı ve müracaatınızın sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerindeki yazılı olan bilgilerin doğruluğunu mutlaka kontrol etmenizi önemle belirtiriz.

– Pasaportunuzun 2. sayfasindaki hamilinin imzasi bölümünün pasaport sahibi tarafindan imzali olmasini– temdit süresinin seyahatin bitis tarihinden itibaren en az 6 AY ve Pasaportta kayitli seyahat edecek kisi kadar bos vize sayfasinin bulunmasini istemektedir. Eger eski pasaportlarınızda alınmıs vize var ise başvurunuza eklenemiz referans olacaktır.

  • Pasaport 1 yıldan eski olmayan ( Var ise eski pasaportlar )
  • 2 Adet resim ( arka fonu beyaz 3.5 mm 4.5 mm ölçülerinde )
  • Davetiye ( Orijinal veya e- mail )
  • Şirket antetli kağıdına yazılmış olan konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Otel Uçak Rezervasyonu
TURİSTİK
  • Pasaport 1 yıldan eski olmayan ( Var ise eski pasaportlar )
  • 2 Adet resim ( arka fonu beyaz 3.5 mm 4.5 mm ölçülerinde )
  • Şirket antetli kağıdına yazılmış olan konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Şahsi banka hesap hareketleri ( güncel bakiyeli banka tarafından kaşeli imzalı )
  • Satın Alınmış Uçak Bileti
  • Otel Rezervasyonu

TÜM BÖLGELER
TÜM OTELLER
TÜM TURLAR
  • Kategori yok
  • Kategori yok
TÜM VİZE İŞLEMLERİ