home travel turkey Anasayfa kurumsal icon Kurumsal|hakkımızda icon Hakkımızda|iletişim icon İletişim|müşteri hizmetleri icon Müşteri Hizmetleri|banka hesaplarımız icon Banka Hesaplarımız
detaylı arama Otel Ara
detaylı arama ayrac Vize Ara veya Ülke Ara
detaylı arama ayrac Yurtiçi veya Yurdışı Turları Arayın
sfsdg
Biz Sizi Arayalım
facebook twitter friendfeed googlebuzz
Hollanda Vizesi
Uçak Bileti Online Vize Başvurusu Yap
form kapat
Kişisel Bilgileriniz
Adınız Soyadınız :
Cinsiyet :
Yaş :
Telefon :
Cep Telefonu :
Faks :
Email Adresiniz :
Adresiniz :
Rezervasyon Bilgileri
Giriş Tarihi : Çıkış Tarihi :
Yetişkin Sayısı :
Çocuk Sayısı :
Eklemek İstedikleriniz
Açıklama :
Güvenlik Kodu : 4 + 8 Toplamı Kaçtır =
Genel Bilgi

Acentemiz   Vize Başvurusu yapabilmektedir. 

 

25. 09 . 2014 TARİHİNDEN İTİBAREN SCHENGEN VİZESİ PARMAK İZİ UYGULAMASINA GEÇMİŞTİR. YAPILACAK İLK BAŞVURUNUZDA  PARMAK İZİNİZ ALINACAKTIR.  PARMAK İZİNİZ SCHENGEN VERİ SİSTEMİNDE 5 YIL BOYUNCA TUTULACAK VE  SONRAKİ SCHENGEN VİZE BAŞVURULARINDA KONSOLOSLUKLARA GELME ZORUNLULUĞU BULUNMAMAKTADIR.

Lacivert Pasaporta Vize Uygulanmaktadır.

YESIL , GRI (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

-Konsolosluk Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün pasaport sahibi tarafından imzalı olmasını- uzatım süresinin seyahatin bitis tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta kayitli seyehat edecek kişi kadar da bos vize sayfasının bulunmasını istemektedir. Eger var ise eski pasaportlarınızı da göstermenizin sizin için referans olacağını da unutmayınız. İmzasız pasaportlar kesinlikle isleme alınmamaktadır.

– Vize başvuru formları Almanca ve Türkçe olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı ; mutlaka pasaport sahibi imzalamalıdır.

Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık sigortası yaptırmak zorundadırlar.

Vize başvurularınızı  Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve bayram – yılbaşı-ülke özel gün ve kutlamaları- sömestr  – paskalya –yurtdışı eğitim  gibi yoğun başvuruların olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı ve müracaatınızın sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerindeki yazılı olan bilgilerin doğruluğunu mutlaka kontrol etmenizi önemle belirtiriz.

İşveren Olarak Hollanda Vize Başvurusu

Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
Hesap cüzdan fotokopisi
Gayri menkul tapu fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu) İmza sirküleri

Bordrolu Çalışan Olarak Hollanda Vize Başvurusu

İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafindan) Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi
Son üç aylık bordro
Hesap cüzdan fotokopisi
Gayri menkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi

Ev Hanımı Olarak Hollanda Vize Başvurusu

Konsolosluğa hitaben dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

Öğrenci Olarak Hollanda Vize Başvurusu

Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Emekli Olarak Hollanda Vize Başvurusu

Konsolosluğa hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi


TÜM BÖLGELER
TÜM OTELLER
TÜM TURLAR
  • Kategori yok
  • Kategori yok
TÜM VİZE İŞLEMLERİ