home travel turkey Anasayfa kurumsal icon Kurumsal|hakkımızda icon Hakkımızda|iletişim icon İletişim|müşteri hizmetleri icon Müşteri Hizmetleri|banka hesaplarımız icon Banka Hesaplarımız
detaylı arama Otel Ara
detaylı arama ayrac Vize Ara veya Ülke Ara
detaylı arama ayrac Yurtiçi veya Yurdışı Turları Arayın
sfsdg
Biz Sizi Arayalım
facebook twitter friendfeed googlebuzz
Bulgaristan Vizesi
Uçak Bileti Online Vize Başvurusu Yap
form kapat
Kişisel Bilgileriniz
Adınız Soyadınız :
Cinsiyet :
Yaş :
Telefon :
Cep Telefonu :
Faks :
Email Adresiniz :
Adresiniz :
Rezervasyon Bilgileri
Giriş Tarihi : Çıkış Tarihi :
Yetişkin Sayısı :
Çocuk Sayısı :
Eklemek İstedikleriniz
Açıklama :
Güvenlik Kodu : 6 + 2 Toplamı Kaçtır =
Genel Bilgi

Bulgaristan vizesi için, tüm başvurulur Acentamız tarafından yapılmaktadır.

-Ticari Vizelerde orjinal davetiye istenmektedir

-Bordo Pasaporta Vize Uygulanmaktadır.

– Yeşil ,Gri  ve  Kırmızı (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Schengen vizeniz var ise Bulgaristana giriş yapabilirsiniz.

İşveren olarak vize başvurusu

·         Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış seyahat

detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe

.        Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi

·         Vergi Levhasının Fotokopisi

·         İmza Sirküleri Fotokopisi

.        Son 3 Ay içerisinde alınmış olan Oda Sicil Kayıt Sureti aslı

·         Son 3 Ay içerisinde alınmış olan Faaliyet Belgesi Aslı

.         Son 3 Aylık Şahsi ve Şirket Banka Hesap Dökümü her sayfası bankadan kaşeli imzalı.İçerisinde en az 5.000TLve üzeri bakiye bulunacak

·          Varsa Gayrimenkul Tapu Fotokopisi

·         Otel Ve Uçak Rezervasyonları

·         Ticari Seyahatleriniz İçin gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye

·         2 Adet  Resim ( Son 3 Ay içerisinde çekilmiş Arkası Beyaz Fonlu Biometrik Fotoğraf)

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak vize başvurusu

·         Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki

görevinizi, seyahat detaylarını ve izinli olduğunuzu  belirten dilekçe.

·         Şirketin imza sirküleri

·         Vergi levhasının fotokopisi

·         Son 3 Ay içerisinde alınmış olan Oda Sicil Kayıt Sureti aslı

·         Son 3 Ay içerisinde alınmış olan Faaliyet Belgesi Aslı

 

·         Ticari sicil gazetesi fotokopisi

·         SSK işe giriş bildirgesi

.         SSK Hizmet  Dökümü

·         Son üç aylık kaşeli imzalı Maaş Bordrosu

·          Son 3 Aylık Şahsi Banka Hesap Dökümü her sayfası bankadan kaşeli imzalı . İçerisinde en az 5.000TL ve üzeri bakiye bulunacak

·         Gayrimenkul tapu fotokopisi

·         Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,

.         Ticari Seyahatleriniz İçin gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye

.          2 Adet  Resim ( Son 3 Ay içerisinde çekilmiş Arkası Beyaz Fonlu Biometrik Fotoğraf)

·          Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak vize başvurusu

·         Konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten    dilekçe

·         Gayrimenkul tapu fotokopisi

·         Son 3 Aylık Şahsi Banka Hesap Dökümü her sayfası bankadan kaşeli imzalı . İçerisinde en az 5.000TL ve üzeri bakiye bulunacak

·         Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

.          2 Adet  Resim ( Son 3 Ay içerisinde çekilmiş Arkası Beyaz Fonlu Biometrik Fotoğraf)

·          Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Öğrenci olarak vize başvurusu

·         Konsolosluk Vize departmanı’na hitaben dilekçe

·         Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi

·         18 yaş dolmamış ise anne ve babadan ülkenin ya seyahat edebilmesi için muvafakat name

.         18 yaşından büyük ise ve yalnız seyahat edecek ise muvafakat name ye gerek yoktur

·         Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

·         2 Adet  Resim ( Son 3 Ay içerisinde çekilmiş Arkası Beyaz Fonlu Biometrik Fotoğraf)

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

·         Anne veya Babanın gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopiler

.         Son 3 Aylık Şahsi Banka Hesap Dökümü her sayfası bankadan kaşeli imzalı . İçerisinde en az 5.000tl ve üzeri bakiye bulunacak (Anne Baba ve gidecek kişiye ait)

.        Tüm aileyi kapsayan son 3 içerisinde alınmış vukaatlı nüfus kayıt örneği aslı

Emekli olarak Vize başvurusu

·         Konsolosluk vize departmanı’na hitaben dilekçe

·        Var ise  Emekli cüzdanı fotokopisi (emekli oldunuz kurumdan emekli olduğunuza dair kaşeli imzalı belge )

·         Gayrimenkul tapu fotokopisi

.        Son 3 Aylık Şahsi Banka Hesap Dökümü her sayfası bankadan kaşeli imzalı . İçerisinde en az 5.000TL ve üzeri bakiye bulunacak

·         2 Adet  Resim ( Son 3 Ay içerisinde çekilmiş Arkası Beyaz Fonlu Biometrik Fotoğraf)

.          Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

NOT :YUKARIDAKİ EVRAKLARA EK OLARAK KONSOLOSLUKLAR SİZDEN FARKLI BİR EVRAK TALEBİNDE BULANABİLİR. BAŞVURU YAPMADAN ÖNCE EVRAKLARINIZI VİZE YETKİLİMİZE  DANIŞARAK KONTROL ETTİRİNİZ 


TÜM BÖLGELER
TÜM OTELLER
TÜM TURLAR
  • Kategori yok
  • Kategori yok
TÜM VİZE İŞLEMLERİ